Agenda electorală – PSD a încheiat, în forță, seria mitingurilor electorale, la Târgoviște

Partidul Social Democrat a încheiat seria mitingurilor electorale în municipiul Târgoviște, unde a fost prezent și președintele formațiunii politice, Liviu Dragnea. Președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, este candidatul care deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

În acestă campanie am fost ridiculizați și hăituiți de opoziție pentru alegerea politică pe care am făcut-o, iar președintele țării nu doar că v-a ignorat complet timp de 5 ani de zile, dar v-a și jignit.
Ei vor să ridice bariere, noi vrem să dărâmăm ziduri, pentru că România are nevoie de unitate!
În această campanie electorală s-au spus multe minciuni și a fost multă manipulare. Dar cea mai mare minciună e că PSD ar vrea să renunțe la calea europeană! Partidul nostru a realizat recent singurul plan concret ca România să intre în Zona Euro! PSD vrea ca România să stea la masa deciziilor europene, nu în anticameră!
Spunem STOP standardului dublu! Gata cu dublul standard! România merită mai mult respect în Europa (…) Pe 26 mai Votați PSD și veți avea patrioți care se vor lupta pentru România! Oameni care se mândresc cu țara lor, nu care o vorbesc de rău sau care votează împotriva ei.
Votați PSD! Votați pentru România!″ a spus celor prezenți, Rovana Plumb.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro