Teatrul Tony Bulandra, o nouă premieră: „Amintiri din copilărie”, după Ion Creangă

Copilăria trăită, dorită sau amintită

 

La scurt timp de la premiera spectacolului „Vănătoarea sălbatică” – o comedie neagră foarte actuală, marți, 10 octombrie, de la orele 12:00, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc și premiera „Amintiri din copilărie”, după Ion Creangă, un spectacol de Nicolae Poghirc care semnează și adaptarea textului (scenariul).


Spectacolul este interactiv și este dedicat bunicilor și copiilor. Și adulților li se potrivește însă de minune, deoarece copilăria nu este niciodată un subiect de care să ne plictisim… mai ales cea a lui Ion Creangă, atât de hazliu povestită în grai moldovenesc.

Așa cum bine știți, încurcăturile se țin lanț în viața necoptului Nică care abia așteaptă să se coacă cireșele, să meargă la scăldat sau la colindat, să mănânce toată smântâna din oale. Poznașul e de neoprit și la fel vor fi și hohotele de râs, dată fiind și distribuția din care fac parte: Ana Maria Cucută, Cristina Dumitra, Camelia Varga, Ilie Ghergu, Monalisa Toncu, Alexandru Năstase, Mihai Bălăceanu.

Nicolae Poghirc este actor (a jucat la Naționalul craiovean și timișorean, la Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul din Iași), regizor și manager de teatru (în prezent la Teatrul „Al Davila” din Pitești). Se remarcă prin puritatea umorului său care face deliciul spectatorilor atât în calitatea sa de actor, cât și în cea de regizor, pentru că reușește să-l transmită actorilor cu care lucrează.

Vă așteptăm cu mic cu mare la reprezentațiile viitoare ale spectacolului Amintiri din copilărie, pentru a nu uita să fim copii!

Teatrul Tony Bulandra


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca