Daniel Neguț: “Să ne rugăm la Dumnezeu”. În continuare, fară fotbal…fără Chindia

Foto: AFC Chindia Târgoviște / Marius Tudor

E 25 martie și fotbalul, ca restul sportului și multe altele, se află în continuare în “vacanță”…Pandemia virusului Covid-19 a sistat competițiile de fotbal, la toate nivelurile, de la eșaloanele superioare la cele județene. Dacă în primă fază, măsura se aplica pentru două săptămâni, mai exact până pe 31 martie, Federația a decis ca pauza competițională să dureze pe o perioadă nedeterminată, în concordanță cu durata stării de urgență, decretată de Guvern. În intenția de a vedea situația și din interiorul Chindiei, l-am contactat pe Daniel Neguț.

R: Salut Daniel, trecem cu toții printr-o perioadă delicată, cum e fără fotbal?
DN: Salut! E clar că nu e o perioadă placută… e o situație foarte dificilă pentru toată lumea, cu atât mai mult, pentru noi fotbaliștii nu este ușor deloc, dar ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peste acest hop, să zic așa ..

R: Având în vedere restricțiile impuse, cum te menții în formă?
DN: Despre menținerea în formă mare lucru nu pot face, doar niște exerciții ce ne sunt transmise pe un grup de whatsapp de către preparatorul fizic…Ne chinuim puțin, e dificil, nu ai stare prin casă, ai o energie ce trebuie consumată. Până zilele trecute am mai ieșit de câteva ori prin parc la o alergare, când era permis acest lucru, acum e mai complicat…

R: Dacă nu se va relua campionatul, care crezi că e cel mai potrivit criteriu pentru stabilirea clasamentului final?
DN: Dacă nu se va relua campionatul, nu știu ce soluție va fi aleasă de către federație…Cred că este cel mai bun moment să se renunțe la sistemul play-off / play-out și să fie un campionat cum este și în Anglia, Spania, Italia Germania s.a.m.d.

R: Transmite un mesaj celor care te susțin, care au în suflet Chindia.
DN: Să rămânem cu toții în case. Să facem ce ni se cere de către autorități, pentru a ne feri cât mai mult de acest virus, să ne rugăm la Dumnezeu! Asta e primordial pentru toată lumea și pentru cei care au uitat cum e să mai spui un “Tatăl Nostru”…

A consemnat “Tabarcea”, un jucător exponențial pentru Chindia, echipă la care a ajuns în februarie 2016, dând totul pe teren, de fiecare dată.

Să sperăm că această perioadă va trece repede, fără urmări grave, putând să ne bucurăm în continuare de fotbal, sportul rege pe care-l iubim! Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro