Chindia urcă pe locul 4 în clasament! Vezi cum s-a desfășurat meciul cu Ripensia!

Chindia Târgoviște a întâlnit azi pe Ripensia Timișoara, primul club de fotbal cu statut profesionist din România, echipă înființată în anul 1928, având 4 titluri de campioană națională, în perioada ’33-’37 și două cupe ale României. Vremea a fost excelentă pentru fotbal, 17 ° fiind înregistrate la ora meciului, fără probabilitate de precipitații. 800 de spectatori au fost prezenți pe Eugen Popescu, pentru a viziona meciul programat la orele 11:00. Înaintea meciului, Chindia se afla pe locul 6, la 6 puncte de locul 1, în timp ce Ripensia pe locul 15, cu numai 8 puncte acumulate.

Repriza 1: Minutul 1 – Goooooool Chindia! Șerban înscrie după o centrare venită de pe flancul stâng. Târgoviștenii au un debut foarte bun! Ripensia nu se lasă condusă decât 4 minute și restabilește egalitatea în minutul 4 prin Cluci. În minutul 6 Chindia putea să preia conducerea dacă tușierul nu semnala eronat offside, rămânem în atac. Cherchez primește cartonaș roșu în minutul 19, după o reacție nesportivă asupra unui adversar care îl faultase. Lucrurile se complică pentru Chindia, care nu va dispune de căpitan probabil în următoarele două meciuri, evoluând restul meciului în inferioritate numerică…în minutul 23, Burdeț primește al doilea galben și este eliminat după ce l-a ținut pe Florea, care scăpa singur spre poarta lui Dobre. Se joacă 10 la 10. Liviu Mihai este aproape de a înscrie în minutul 27, cu un șut puțin peste poartă. După un joc consumat la centrul terenului, vine și pauza, 1-1 după prima repriză.

Repriza 2: În minutul 47 Martac încearcă poarta lui Dobre, scorul rămâne neschimbat. Gooool Chindia! Neguț, proaspătul intrat în teren, înscrie în minutul 53, după o fază ofensivă bine contruită. Chindia continuă să atace, prin Florea, Liviu Mihai, Șerban – puștiul de 18 ani al Chindiei, arată o poftă incredibilă de joc. Numărul spectatorilor a ajuns la 1000. În minutul 61 Neguț este faultat în careu iar Liviu Mihai transformă fără emoții lovitura de la 11 metri! 3-1 pentru Chindia, care se simte tot mai bine în teren! Ripensia reduce din diferență, în minutul 67, prin Toma, care transformă un penalty dictat pentru bănățeni. În minutul 74 Mansour are o foarte mare ocazie de a înscrie, când șutul violent lovește transversala. Novac primește galben în minutul 76 după un fault intenționat, reacție după ce arbitrul central nu a acordat fault pentru Chindia la o obstrucție clară. Florea scapă singur dar este ajuns de fundașii centrali, scorul rămâne 3:2. Chindia rămâne în atac, cu 8-9 minute înainte de final și cu cei trei grei ai echipei eliminați sau schimbați, Cherchez, Florea și Liviu Mihai. În minutul 84 Neguț este faultat în careul advers și Crinel Stoica transformă un minut mai târziu, 4-2! Rămânem în atac! Neguț a obținut două penalty-uri și a și înscris de când a intrat în teren, schimbare inspirată a lui Viorel Moldovan. Chindia a dominat acest meci, a mulțumit prin evoluția sa. Final de meci.

Chindia – Ripensia 4-2 (1-1). Chindia ajunge pe locul 4, la 4 puncte de primul loc, după ce liderul Snagov a remizat la Oradea! Felicitări Chindia! Componența echipei: Aioani / Martac, Dinu, Dudea, Dumitrașcu / Lungu (’46 Neguț) , Novac, Șerban, Mihai L (’69 Acasandrei) / Cherchez (cpt), Florea (’78 Stoica). Antrenor: Viorel Moldovan.

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro