Silviu luptă să o salveze pe Georgiana! Anul viitor și-au programat nunta

Un tânăr cuplu de târgovișteni, Silviu și Georgiana au nevoie de un ajutor financiar de care depinde viața tinerei. Diagnosticată cu cancer, Georgiana poate fi operată în străinătate. Costurile se ridică la 50.000 de euro, iar familia a reușit să facă două împrumuturi de doar 30.000.

Apelul său este sprijinit și de Liga Militarilor Profesioniști, Silviu fiind angajat al unei unități militare din Târgoviște:

 “Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mica durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold. Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm. Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm…. Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape… 30 mii euro. Tot țesutul mâncat va fii extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta….

Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fii trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Vă mulțumim din suflet!

Cont bancar: CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel IBAN : RO24RNCB0133145990540001


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro