DE LA CITITORI: Stradă stricată de un utilaj agabaritic

Un cititor Gazeta Dâmboviței atrage atenția asupra situației străzii Gabriel Popescu. Acesta a transmis mai multe imaginișispune că strada a fost serios afectat de un utilaj agabaritic. Acesta este folosit în zonă, la construcția unui obiectiv privat. Târgovișteanul care a  sesizat situația spune că utilajul s-a deplasat pe șenile aproximativ 300 de metri afectând asfaltul și bordurile.

Așa arată strada Gabriel Popescu din Târgoviște (unde se află Centrul Medical POLIMED și Tipografia ZVEN Print – n.r.), după ce în noaptea de 14/15 iulie, un utilaj agabaritic a fost descărcat de pe trailer, nu pe șantier, așa cum ar fi fost normal, ci la intersecția străzilor G. Popescu și 10 Mai, restul distanței de aproximativ 300 m parcurgând-o pe șenile. Este vorba de un utilaj de zeci de tone, care mai mult ca sigur impune măsuri speciale/suplimentare în ceea ce privește exploatarea și transportul.
Deși la fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Locale, nu cunoaștem care sunt dispozițiile în ceea ce privește remedierea asfaltului și a bordurilor deteriorate, dar așteptăm cu interes ca beneficiarul să își asume aceste daune care afectează negativ imaginea orașului nostru.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro