INEDIT: Demonstrații de sculptură cu drujba, la Pucioasa (VIDEO)

Târgul de toamnă organizat în cadrul Festivalului “Moțăianca” de la Pucioasa, a găzduit și un artist neconvențional. Cătălin are 38 de ani și vine din Bucovina. Bărbatul este unul dintre puținii sculptori cu drujba din România.

Acum 5 ani am avut în față un buștean de brad si am zis sa încerc să văd dacă pot să fac și eu ce am văzut pe youtube la niste canadieni. Și mi-a ieșit un ursuleț. Nici măcar nu am stricat lemnul. A fost și primul obiect pe care l-am vândut. Am văzut că oamenilor le place. Eu apreciez fauna și flora pădurilor noastre. Încerc să sculptez tot ceea  ce se găsește în pădurile României“. ne-a declarat Cătălin.

La Târgul de toamnă organizat în cadrul Festivalului “Moțăianca” de la Pucioasa, vizitatorii sunt așteptați cu preparate tradiționale românești. Bucătarii au pregătit bulz ciobănesc, sarmale muntenești, pastramă, mici, cârnați de casă, murături, dar și fasole cu cârnați. Puteți gusta și mustul din strugurii Vrancei, proaspăt stors chiar în târg. Pe tarabe se găsește și o ofertă bogată de dulciuri de casă, brâzeturi, legume, fructe sau miere. Cei care se pregătesc pentru sezonul rece au la dispoziție și o expoziție  de haine de blană, cu vânzare. În această seară, pe scena festivalului va urca Ansamblul Artistic Profesionist “DOINA GORJULUI”.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro