Cod Portocaliu în zona montană. NU plecați la drum neechipați corespunzător!

Peisaje de poveste în munte, dar fără o echipare corespunzătoare a mașinilor poate deveni un coșmar. Zona montantă este  în intervalul 15 decembrie, ora 06 – 16 decembrie, ora 12, sub incidența avertizării COD PORTOCALIU (caracterizat de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă şi viscol).

Autoritățile sfătuiesc turiștii: “Pentru siguranţa dumneavoastră, evitați pornirea la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar, dacă deplasarea este absolut necesară, să va informați, în prealabil, dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate. Înainte de plecare, asigurați-vă că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.). Urmăriţi la posturile radio/tv buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor centrale şi locale.

Restul județului este sub avertizare Cod Galben. Nu sunt drumuri blocate și se circulă în condiții de iarnă. Au avut loc câteva evenimente din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, din fericire, evenimente fără urmări grave.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro