PMP solicită parlamentarilor puterii să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Secretarul  general adjunct al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Ioana  Constantin a participat vineri,  14 decembrie, alături de președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu la conferința de presă de sfârșit de an de la PMP Dâmbovița. Ziua dei a coincis cu depunerea Moțiunii de Cenzură, care se vrea a fi și ultima încercare, din acest an, de doborâre a Guvernului Dăncilă. Subiectul a fost abordat în mod tranșant  și de către  reprezentantul PMP de la nivel central.

În acțiunea pornită de opoziție pentru căderea  acestui  Guvern, catalogat a fi ,,un  Guvern al rușinii naționale’’, Ioana Constantin  se bazează  și pe ,,experiența’’ PSD  în materie de doborât propriile guverne.

,,Partidele de opoziție au depus astăzi (vineri), la Parlament,  moțiunea de cenzură. Toți parlamentarii PMP au semnat și vor vota pentru căderea Guvernului Dragnea 3, Guvernul Dăncilă, îl numim așa, dar este Guvernul Dragnea 3.  În acest moment este nevoie de un număr de 233 de voturi pentru a trece moțiunea de cenzură.  PSD și ALDE au împreună 244 de voturi, dacă vor vota toți parlamentarii PSD – ALDE. Noi, pe această cale, facem și un apel către parlamentarii coaliției să voteze pentru căderea acestui Guvern. Și nici nu este greu pentru că ei și-au mai dat jos un Guvern. Ne aducem aminte de acea automoțiune de cenzură, unică probabil în această lume, când și-au dat jos propriul Guvern, Guvernul Grindeanu. Apoi a venit Guvernul Tudose  pe care l-au demisionat, pentru că d-ul Tudose nu și-a dat demisia, a fost demisionat de d-ul Dragnea. Deci ar fi bine să voteze și de această dată parlamentarii PSD și ALDE pentru căderea acestui Guvern, care este un Guvern al rușinii naționale….’’, a declarat, la Târgoviște, Ioana Constantin, secretar general adjunct al Partidului Mișcarea Populară (PMP).


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro