Chindia – Viitorul, duel de generație de aur. Viorel Moldovan îl înfruntă pe Gică Hagi!

Distribuie:

Chindia se află în fața celui de-al doilea test din turul Ligii 1.

După ce au obținut un punct la Mediaș, reușind să revină de la 2-0, târgoviștenii vor da piept vineri, 19 iulie, cu Viitorul Constanța, o echipă care e pe val, fiind situată pe primul loc după victoria clară de la Ovidiu, în fața celor de la Dinamo, 5-0. Acest rezultat i-a propulsat pe primul loc pe băieții lui Gheorghe Hagi, dându-le un plus de moral, pe lângă entuziasmul unei echipe tinere, omogene, pe care-l au.

Moralul este bun și în tabăra noastră, după ce am reușit să înscriem de două ori la debut, și nu am început cu stângul competiția. Viorel Moldovan va face tot posibilul să obțină puncte și mâine seară, pe Ilie Oană, locul care ne va fi casă cel puțin pentru perioada turului de campionat. Meciul va începe la orele 21:00 și va fi urmărit de pe stadion de câteva mii de dâmbovițeni, care și-au achiziționat deja bilete.

Clubul a pus la dispoziție și autocare pentru cei care nu au posibilitate de transport, creând astfel condiții foarte bune pentru cei care doresc să încurajeze echipa. Biletele au prețuri decente, între 10 și 12 lei, putând fi achiziționate atât de la stadionul Eugen Popescu, din mediul online, cât și de la casele de bilete ale stadionului din Ploiești, până la ora meciului.

Situația financiară e bună, publicul e aproape de echipă, condițiile de la Petrolul sunt excelente, avem toate șansele de a avea o evoluție bună în perioada imediat următoare! Hai Chindia!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro