Revenire de senzație! Chindia debutează cu o remiză la Mediaș, marcând și primele goluri!

Foto: Petrișor Bobirică

 Târgoviște câștigă un punct important în deplasarea de la Mediaș, având în vedere că Gaz Metan a avut un avantaj de două goluri și controla jocul încă de la pauză, prin reușitele lui Buș, din minutele 24 și 44!

Târgoviștenii au revenit în joc după reușita lui Neicuțescu, din minutul 65, cel care a ridiculizat apărarea adversă, trecându-i mingea printre picioare experimentatului Marius Constantin și trimițând spre vinclul colțului lung după ce l-a făcut din fentă și pe Larie, plecat în alunecare pe colțul scurt. Bic transformă un penalty dictat pentru Chindia, în minutul 86, după un henț făcut în cursul unei acțiuni ofensive a echipei noastre. Finalul meciului a fost foarte greu, medieșenii căutând golul victoriei. Aioani a avut câteva intervenții foarte bune, iar scorul final a rămas 2:2.

Băieții lui Viorel Moldovan au lăsat o impresie bună, chiar dacă au evoluat în primul eșalon după foarte mult timp. Un punct și pentru moral, chiar dacă statistica a fost de partea Gazului!

Componența echipei noastre: Echipa de start: Aioani / Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu / Novac / Rață (Yameogo ’46), Bic, L. Mihai (Neguț ’46) , Neicuțescu / Voduț. A mai evoluat Florea, care l-a înlocuit pe Yameogo în minutul 73.

În acest moment, Chindia se află pe locul 6, cu un punct acumulat după prima etapă.

Felicitări băieți! Hai Chindia!

 

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro