Iulian Brezeanu pe lista neagră a lui Guran: “Voi face o analiză cât de curând”

  • Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran este nemulţumit de activitatea consilierului judeţean, Iulian Brezeanu. „Avem şi câţiva consilieri judeţeni care au cam lăsat-o moale”

Consilierul judeţean PNL, Iulian Brezeanu, care răspunde şi de zona Aninoasa a intrat în colimatorul preşedintelui PNL Dâmboviţa, Virgil Guran! Acesta a declarat recent că a început campania de evaluare a aleşilor judeţeni liberali din forul administrativ judeţean, dar a recunoscut că în cazul acestora lucrurile sunt puţin mai complicate decât în cazul aleşilor locali, unde situaţia a fost tranşată mult mai uşor.

După „curăţenia” făcută în rândul consilierilor locali, care s-a lăsat cu excluderi din partid, acum a venit rândul aleşilor judeţeni să dea socoteală, la partid, pentru activitatea depusă. „Referitor la consilierii judeţeni să ştiţi că sunt într-o evaluare şi ei. Cei pe care i-am numit să răspundă de zone şi-au făcut treaba. Sincer… şi-au făcut treaba. Avem şi câţiva consilieri judeţeni care au cam lăsat-o moale. Problema este următoare, dacă la nivel local cam ai cu cine să-i înlocuieşti, cu ceilalţi care vin pe listă, la judeţ vă spun cu sinceritate este cam greu să găseşti pe alţii… Poate nu este diplomatic ceea ce fac sau spun, dar avem o problemă la Aninoasa unde îl avem preşedinte pe d-ul Iulian Brezeanu şi voi face o analiză cât de curând să vedem ce se întâmplă acolo...” , a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro