Amicalul dintre Rapid București și Chindia Târgoviște a avut atmosferă de meci oficial!

   Târgoviștenii s-au deplasat ieri din cantonamentul de la Mogoșoaia, pe sinteticul de pe Coresi, din București, pentru amicalul cu FC Rapid București. Meciul a început la orele 12:00 iar gazdele au fost încurajate de câteva sute de rapidiști!

Rapid – Chindia 2-0 (0-0)

   Chindia a avut o evoluție bună, fără a înscrie pe parcusul jocului, chiar dacă a avut ocazii clare în ambele reprize. După pauză, Rapid a înscris prin noua achiziție Hlistei (’59) și experimentatul Goge (’65). Târgovișteanul Adrian Grigore, fostul jucător al Chindiei, a fost titular, jucând atacant într-o formulă 4-3-3. Prima echipă așezată de Viorel Moldovan a fost următoarea: Aioani / Martac, Acasandrei, Vătavu, Ioniță / Șerban, L. Mihai, Lungu, Stoica / Cherchez, Florea.

    Daniel Pancu, legenda rapidistă, actual antrenor principal al echipei care evoluează în Liga 3, având același obiectiv ca și Chindia, promovarea, a declarat pentru Gazeta Dâmboviței: “A fost un antrenament foarte util pentru noi! Un aversar puternic dar am obținut un rezultat bun, cu multă șansă, Chindia a avut multe ocazii clare! Chindia e mai puternică decât în turul campionatului și o văd promovată!

    Vom reveni cu detalii despre pregătirea echipei noastre! Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro