Dans, apă Evian şi cadouri simbolice pentru Băsescu, la mitingul USL de la Târgovişte!

Atmosferă degajată asăzi printre unii dintre participanţii la mitingul USL de la Târgovişte. Cum românul e cunoscut ca hâtru, participanţii au adus moderatorului evenimentului tot felul de obiecte, aşa zise cadouri de despărţire pentru Traian Băsescu. Printre ele şi o bărcuţă artizanală din scoici, cu mesajul “Am adus vaportul, ca să plece chiorul”.

Read more

Miting antiBăsescu la Târgovişte! Au venit cam jumătate din cei aşteptaţi!

Începând cu ora 18:00, pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, USL a desfăşurat un miting antiBăsescu la care au luat parte aproximativ 2500 de dâmboviţeni din mai multe localităţi ale judeţului. USL solicitase aprobare pentru 5000 de persoane. Pe scenă s-a aflat alături de liderii locali şi ministrul Rovana Plumb. Oamenii au fost îndemnaţi ca împreună cu rudele şi prietenii să meargă duminică la vot pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Este nevoie că jumătate plus 1 din numărul cetăţenilor cu drept de vot să participe la referendum pentru ca rezultatele acestuia să fie validate.

Read more

Gabriel Boriga: „Am acordat şanse egale tuturor partidelor politice”

 
Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Târgovişte a prezentat punctul de vedere al administraţiei locale referitor la trei solicitări ale USL, privind organizarea, în data de 2 iunie, a unui miting electoral, în Piaţa Mihai Viteazu. Solicitările au ca dată 25 aprilie, 23 mai, 29 mai.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro