Joi, miting la Penitenciarul de VIP-uri de la Găeşti! Angajaţii penitenciarului acuză deficit de personal şi muncă neplătită

Distribuie:

      In ziua de 13 octombrie, intre orele 10.00-12.00, in fata Penitenciarului Gaesti va avea loc un miting de protest, la care vor participa lucratori din cadrul institutiei, membrii ai Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare(S.N.L.P.),membra a Federatiei PUBLISIND si a Blocului National Sindical(B.N.S.).

Vladescu Dan, presedintele Filialei S.N.L.P. Penitenciar Gaesti: Principalele motive ale protestului sunt neaplicarea de catre guvernanti a O.U.G. nr. 20/2016 pentru personalul din penintenciare precum si deficitul de personal din sistemul penitenciar, fapt care conduce la efectuarea de munca suplimentara neplatita si nerecuperata in termenul legal.

De asemenea, sunt invocate lipsa dialogului social cu factorii decidenti si conditiile de munca improprii desfasurarii in bune conditii a misiunilor si sarcinilor de serviciu.

Actiuni de protest se desfasoara in toata tara,din data de 26 septembrie, si vor continua pe termen nedeterminat pana cand Guvernul Romaniei, Ministerul Justitiei si Administratia Nationala a Penitenciarelor vor intelege sa aplice legislatia in vigoare si sa trateze personalul din penitenciare in mod legal si nediscriminator, similar cu angajatii tuturor institutiilor publice din sistemul de aparare nationala.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro