Miting antiBăsescu la Târgovişte! Au venit cam jumătate din cei aşteptaţi!

Începând cu ora 18:00, pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, USL a desfăşurat un miting antiBăsescu la care au luat parte aproximativ 2500 de dâmboviţeni din mai multe localităţi ale judeţului. USL solicitase aprobare pentru 5000 de persoane. Pe scenă s-a aflat alături de liderii locali şi ministrul Rovana Plumb. Oamenii au fost îndemnaţi ca împreună cu rudele şi prietenii să meargă duminică la vot pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Este nevoie că jumătate plus 1 din numărul cetăţenilor cu drept de vot să participe la referendum pentru ca rezultatele acestuia să fie validate.

Read more

Adrian Chiriţă vrea să fie partener cu cel pe care mai demult îl numea BRAN – Adrian Ţuţuianu! Cum ar veni vrea să fie Stan!

 

Istoria relaţiilor instituţionale dintre Adrian Chiriţă şi Adrian Ţuţuianu este lungă şi anevoioasă, marcată mai ales de atacuri reciproce. Asta până zilele trecute când Chiriţă a decis să îngoape securea războiului. Nu de altă dar Ţuţuianu, zis şi Bran în vremuri demult apuse când acesta candida pentru Senat şi Chiriţă pentru Camera Deputaţilor, eh, fostul Bran este astăzi preşedintele CJD.

Read more

Muzeul de Istorie din Târgovişte păstrează o parte din gardul care a despărţit Moldova de România

Vizitatorii Muzeului de Istorie din Târgovişte pot vedea aici o parte din gardul care despărţea înainte de anul 2010 Moldova de România. Gardul de frontieră a fost instalat pe Prut de sovietici în 1940, iar la 9 ianuarie 2010, a fost desfiinţat, după ce premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a semnat un ordin de desfiinţare a gardului de sârmă ghimpată vechi de 70 de ani, ce data din perioada comunistă, de pe malul Prutului, gard care separa ţara sa de România.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro