ALDE Dâmbovița crede în șansa lui Călin Popescu Tăriceanu de a ajunge președintele țării

“Cu siguranță președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu va candida la prezidențiale” a declarat, într-o conferință de presă, președintele ALDE Dâmbovița.

Vezi și: Președintele ALDE, Ionel Petre și-a depus mandatul. ALDE se regrupează după eșecul de la europarlamentare

Cu Biroul Politic Terotorial desființat și cu mandatul președintelui pe masa conducerii centrale, ALDE Dâmbovița se găndește totuși la prezidențiale. Deși nu a trecut pragul electoral, în județul nostru ajungând abia de 2,7%, partiul crede în șansa lui Călin Popescu Tăriceanu de a ajunge președintele țării.

Acum că va participa din partea ALDE sau din partea Coaliției rămâne de văzut. Sper ca în scurt timp, pentru ca suntem sub presiunea timpului și acțiunile de precampanie și campanie trebuiesc deja puse pe tapet. Avem termene clare în sensul că: în 5 zile de la data de 9 trebuie să prezentăm acțiunile pe care le vom face în precampanie, în 10 zile trebuie sa prezentăm echipa managerială de campanie.

De data aceasta, ALDE Dâmbovița va veni cu o echipă, cu o societate, cu o firmă care sa aibă o expertiza în domeniu.” a mai precizat Petre Ionel.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro