Președintele ALDE, Ionel Petre și-a depus mandatul. ALDE se regrupează după eșecul de la europarlamentare

Cu 2,7% din voturile dâmbovițenilor la alegerile europarlamentare din mai 2019, ALDE Dâmbovița este una din filiale în care a fost desființat Biroului Politic Teritorial.

Decizia a venit de la centru, după ce ALDE nu a reușit să atingă pragul electoral de 5%. Decizia desființării birourilor a  adus, la Dâmbovița, și depunerea mandatului președintelui Ionel Petre, care vrea să fie solidar cu colegii:

Vreau să clarific subiectul dezvoltării Biroului Politic Teritorial Alde Dâmbovița în cadrul ședinței de Birou Politic Central de pe data de 09.07.2019, prin care s-a stabilit că 32 de filiale județene, inclusiv sectoarele, în total 37 de filiale, să aibă Biroul Politic Teritorial dizolvat, indiferent dacă au apucat să-și facă conferințe județene de alegeri sau funcționau pe interimat.

Asta a fost decizia care s-a luat în cadrul Biroului Politic Central. Pot să spun că nu sunt foarte împlinit de această decizie pentru că aș fi vrut ca în solidar să se dizolve întreg Biroul, inclusiv Președintele să preia și să conducă în continuare frâiele filialei și din postura de intermediar.

Vezi și:,,Dacă nu realizăm că am primit o palmă serioasă, o palmă zdravănă de la dâmboviţeni, nu avem ce să mai căutăm în faţa presei şi a cetăţenilor din acest judeţ’’

Asta din solidaritate cu echipa Biroului Politic Teritorial, chiar dacă vorbim acum despre cazul Dâmbovița, chiar dacă în cadrul acestei echipe am avut și oameni care n-au existat, chiar dacă am avut și oameni care au mimat acțiunea de precampanie și campanie, cu siguranță am avut o parte a echipei care a muncit, care s-a zbătut, a participat la majoritatea acțiunilor petrecute în Târgoviște și din judeţ, și nu cred ca ar fi fost corect față de ei.

Așa că în solidar cu echipa de lucru, mandatul meu de Președinte se află pe biroul Președintelui Partidului.” a declarat acesta în cadrul unei conferințe de presă

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro