Agenda parlamentară: Lupescu (USR) rămâne prietenul copiilor de la “Smaranda Gheorghiu”

Deputatul USR Dâmbovița, Dumitru Lupescu a revenit la copiii de la Școala multietnică “Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște, pentru a-i premia pe cei mai merituoși la învățătură. Au fost premiați primii elevi din fiecare clasă care au medii de excelență.

Fiecare elev a primit o diplomă, un pachet cu dulciuri si rechizite necesare nivelului de studiu. Copiii au fost extrem de încântați de vizită și au promis că-și vor menține rezultatele școlare, iar parlamentarul le-a promis o întâlnire și la sfarșitul anului scolar pentru o nouă festivitate de premiere. “Voi continua să premiez elevii, în scopul prevenirii absenteismului, abandonului școlar, creșterii interesului acestora față de școală și de obținerea unor rezultate superioare celor din anii precedenți.” a declarat președintele USR Dâmbovița, deputatul Lupescu Dumitru.

Lupescu a organizat mai multe acțiuni pentru copiii acestei școli, începând cu decembrie 2017, devenind un prieten al acestora. De fiecare dată a premiat elevii cu rezultate foarte bune.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro