Motivele pentru care președintele Ligii Naționale a Studenților TSD a părăsit PSD

       Bogdan Manole, preşedintele Ligi Naţionale a Studenţilor TSD şi vicepreşedite TSD la nivel naţional, a renunţat vineri, 20 februarie, la social democraţie în favoarea UNPR Dâmboviţa.  Manole va ocupa interimar funcţia de preşedinte al tineretului dâmboviţean din partidul lui Oprea. Manole renunţă la PSD după 10 ani de activitate în rândul organizaţiei de tineret a partidului, unde făcea parte şi din conducerea locală a TSD Dâmboviţa.

       “Nu mă mai regăseam în PSD. Am fost 10 ani în rândurile social democraţilor şi regret că s-a ajuns aici, dar în ultimii 2 ani, tinerii din organizaţie nu au mai fost băgaţi în seamă de seniori. Eram chemaţi la partid doar pentru a fi jigniţi gratuit şi pentru a ni şe reproşa lucruri, fără ac în 2 ani cineva să ne consulte sau să ne între dacă avem nevoie de ceva sau dacă avem de unde să susţinem acţiuni pentru tineri. 1o ani am susţinut aşa cum am putut această organizaţie, dar am 26 de ani şi nu văd nimic pentru viitor. Am ajuns să cerem bani părinţilor pentru acţiuni de partid, lucru pe care nu îl consider normal. Am înţeles că preşedintele Ţuţuianu a spus că nu e nici o problemă că am plecat. Aşa o fi. Pentru dânsul a fost totuna şi când pentru prima dată am adus preşedinţia Ligii Studenţilor în provincie, nu ne-a felicitat niciodată nu a amintit niciodată public acest lucru, nu l-a interesat. Dar vreau să îi reamintesc că a câştigat preşedinţia CJD şi cu ajutorul tinerilor.” a declarat Bogdan Manole pentru Gazeta Dâmboviţei.

      Recent, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Dâmboviţa Adrian Ţuţuianu, a afirmat că plecarea lui Manole dar şi al preşedintelui Ligii Studenţilor Dâmboviţa, nu afectează PSD pentru că tinerii nu au mai avut activitate în ultima vreme.

      “La nivel naţional, o spun  cu părere de rău, Mihail Sturzu a distrus organizaţia TSD, care a fost cea mai mare şi mai importantă organizaţie de tineret din ţară. Nu a făcut decât să o fragmenteze în grupuri şi grupuleţe. Nu aş vrea să se înţeleagă că tot PSD-ul este la fel. Sunt mulţi oameni cărora le port respect şi care sunt lideri adevăraţi. De exemplu, Leo Badea, căruia îi transmis La mulţi ani, astăzi fiind ziua lui. Este şi motivul pentru care i-am spus numele, dar sunt şi alţii, nu aş vrea să generalizez” a mai spus Manole.

      UNPR Dâmboviţa încearcă construirea organizaţiilor locale după ce de conducerea dâmboviţeană a partidului se ocupă omul de afaceri Dan Miculescu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Motivele pentru care președintele Ligii Naționale a Studenților TSD a părăsit PSD

 • 1 martie 2016 at 19:43
  Permalink

  Acest Bogdan Manole cu aspiratii de primar de Targoviste si fara studii clar conturate ma plictiseste groaznic. Sunt curios ce se va intampla cu el dupa ce UNPR a fost preluat de PNL. Probabil cariera lui in politic este terminata si nu va mai fi bagat prea mult in seama.

  Reply
 • 24 februarie 2015 at 10:39
  Permalink

  La 26 de ani director! Nu a fost nimic?

  El a ajuns președinte pentru ca a muncit. A fost ajutat si de ceilalți colegi din partid. Nu de toți. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa le multumesca unora la nesfârșit. Si el, prin munca lui, a ajutat la alegerea altora in funcții importante.

  De exemplu: Unul care a facut pe șoferul avea pretenții exagerate.

  Si totuși TSD ul nu a reușit sa atragă tinerii la vot.

  Reply
 • 24 februarie 2015 at 10:11
  Permalink

  Aveți dreptate fata de conducerea psd dambovita Sun președinte de organizație sătească psd și nimeni nu ne mai baga an seama după ce s-au văzut an funcții an frunte cu primarul localități Tartasesti și toate reproșurile ni se aduc noua care e-am sustinut

  Reply
 • 24 februarie 2015 at 9:47
  Permalink

  Daca erai vicepresedinte national, trebuia sa faci ceva sa nu se distruga, nu sa plangi ca o muiere.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro