Festivalul Toamnei, la Bezdead

În perioada 14-15 octombrie, la Bezdead are loc prima ediție a Festivalului Toamnei, un eveniment ce își propune să promoveze produsele tradiționale locale.

 

Vreau ca Festivalul Toamnei să devină o sărbătoare anuala, prin care producătorii locali să-și promoveze produsele. Încerc pe această cale să promovez și localitatea, cu oameni gospodari, care să-și poată expună și vinde produsele. Toți cei care au certificat de producător pentru legume, fructe, lapte, brânză, miere vin și își vor prezenta produsele cât mai frumos. De asemenea, gospodinele își vor arăta măiestria la sectorul de murături, dulceață și chiar prăjituri. Vom face probabil și un concurs: „Cel mai frumos cos tradițional” sau cea mai bună zacuscă. Ne vom bucura și de prezenta ansamblului Chindia, astfel ca cele două zile să fie presărate cu degustări de produse, muzică, dans și voie bună.-Teodora Anghelescu, primar Bezdead

 

Pentru promovarea și organizarea acestui eveniment, primarul spune că va accesa fonduri europene, prin GAL.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns