Zâmbete la Pachet, soluţia pentru distracţie şi amintiri superbe! Reduceri până la 15 martie

     Vrei să ai un eveniment de vis, la care invitaţii să se distreze, dar şi să rămână cu amintiri superbe, pentru o viaţă întreagă? Echipa „Zâmbete la pachet” are cele mai bune soluţii. Cabina foto oglinda magică şi oglinda selfie, ultimul răcnet în materie de tehnologie, sunt cu siguranţă cele mai spectaculoase alegeri. În doar câteva secunde, privindu-te în oglindă, poţi obţine fotografia perfectă printată în forma grafică aleasă de tine. De asemenea, poţi încerca zecile de accesorii amuzante sau fundalurile spectaculoase, din flori de mătase sau din flori naturale.

    Echipa „Zâmbete la pachet” se află la târgul de nunţi de la Jupiter City Piteşti (Carrefour). Viitori miri, şi nu numai, pot merge să testeze gratuit bijuteriile tehnologice de mare efect, să se distreze şi să-şi imagineze un Photo Corner spectaculos chiar la evenimentul lor.

   Oferta „Zâmbete la Pachet”, una dintre cele mai competitive de pe piaţă, la această oră, este următoarea: Cabina foto – oglinda magică şi oglinda selfie: 4 ore şi minimagneţi – 1.200 lei; 5 ore şi minimagneţi – 1.500 lei; 6 ore + Guestbook gratuit – 1.700 lei; tot evenimentul + Guestbook gratuit – 2000 de lei.

    Până la 15 martie, la preţurile de mai sus se va face o reducere de 10%.

     Dacă nu ajungeţi până duminica seara în Jupiter City Piteşti şi doriţi mai multe amănunte despre oglinzile magice, puteţi apela la numerele de telefon 0766491441 şi 0762215964.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro