Weekend cu vreme frumoasă și caldă. Vezi prognoza completă!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
20.07.2019 ORA 09 – 21.07.2019 ORA 09

Vremea va fi călduroasă în jumătatea sudică a regiunii, iar în rest apropiată de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când local în zona submontană și pe arii restrânse în restul regiunii se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile căderi de grindină. Izolat cantitățile de apă ce se vor înregistra vor depăși 20 l/mp cel mai probabil în zona submontană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 33 de grade, iar cele minime între 14 și 19 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă ce se vor înregistra vor depăși 20…25 l/mp și vor fi posibile căderi de grindină. Temperatura aerului va crește ușor.

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
21.07.2019 ORA 09 – 22.07.2019 ORA 09

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a regiunii, iar disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zona submontană a regiunii, unde însă doar pe spații mici își vor face apariția ploi slabe de scurtă durată și posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara când pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va varia notabil față de intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
22.07.2019 ORA 09 – 23.07.2019 ORA 09

Vremea călduroasă va persista, iar după-amiază local va deveni caniculară în jumătatea sudică a regiunii unde și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, treptat din a doua parte a zilei instabilitatea atmosferică va fi în creștere și se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor și perioade în care local vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile vijelii. Astfel de fenomene se vor semnala la început în zona submontană, apoi, cu o probabilitate mai mare noaptea și în restul regiunii. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor acumula cantități de apă însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 16 și 21 de grade.
LA MUNTE
Începând cu orele amiezii, treptat instabilitatea atmosferică va fi în creștere și se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor și perioade în care, pe arii relativ extinse vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile vijelii. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor acumula cantități de apă însemnate și va cădea grindină.Valorile de temperatură ce se vor înregistra vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro