Târgoviște: Tâlhari prinși de poliție

În zilele de 07.08.2019, în jurul orelor 23,00 şi 16.08.2019, în jurul orelor 00.00, la Politia Municipiului Targoviste s-au primit sesizări telefonice prin Serviciul Naţional Unic Apel de Urgenţă 112 de la numitele R.A., de 25 ani şi L.M.R., de 18 ani prin care anunţau faptul că în locuinţele lor închiriate pe raza municipiului Târgovişte, au pătruns mai multe persoane care le-au agresat fizic și amenințat cu un pistol ocazie cu care au fost deposedate de telefoanele mobile și o sumă de bani.
În urma probatoriului administrat în cauză, Judecătoria Târgovişte a autorizat efectuarea de percheziţii domiciliare astfel că în ziua de 26.09.2019, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Dâmboviţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa au descins la 8 imobile în care existau indicii că sunt persoanele bănuite de comiterea faptelor precum şi bunuri utilizate la sau rezultate din comiterea faptelor.


Astfel au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă, inclusiv arme albe folosite de persoanele bănuite ce au fost ridicate în vederea completării probatoriului în cauză precum şi mai multe resturi şi materie vegetală susceptibilă a fi cannabis.
Au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, 3 fiind emise pentru persoane având calitatea de martor în cauză şi 3 emise pentru persoanele bănuite de săvârşirea celor două tâlhării.
Cercetările se desfăşoară la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte sub supravehgerea procurorului de caz urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză.
Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro