Târgoviște: Minor tâlhărit de un tânăr de 18 ani. Autorul a fost prins de poliție.

În data de 23.09.2019,  minorul M.R.V. în vârstă de 16 ani din Târgovişte, a sesizat Poliţia Municipiului Târgovişte, că în după-amiaza aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgovişte, prin violenţă a fost deposedat de un telefon mobil, în valoare de 200 lei.
Lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice, astfel că în ziua de 01.10.2019 au executat o acţiune pentru prinderea autorului identificat ca fiind R.D.A. de 18 ani, fără ocupaţie din municipiul Târgovişte.
A fost identificat pe raza municipiului Târgovişte şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.
Având în vedere probatoriul administrat în cauză, în aceeaşi zi, organele de cercetare au dispus faţă de autor continuarea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj faptă prev.de art.207 şi tâlhărie, faptă prev.de art.233,din Codul Penal, totodată, prejudiciul creat fiind recuperat.
Suspectul a fost reţinut şi introdus în arestul I.P.J. Dâmboviţa, pentru ca în data de 02.10.2019 să fie promovată propunerea de arestare preventivă a acestuia la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro