METEO: Indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic. Sunt așteptate în continuare averse și descărcări electrice

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.06.2019 ORA 09 – 15.06.2019 ORA 09

Vremea va fi călduroasă, caniculară pe arii restrânse în sud-estul regiunii. După-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, cu precădere în zona de câmpie, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, local la deal și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara. Vor fi cantități de apă izolat mai însemnate și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de intervalul precedent.


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro