LIGA 3: Derby dâmbovițean la Moreni! AS FC Pucioasa în fața celei mai scurte deplasări!

Flacăra Moreni va primi vizita celor de la AS FC Pucioasa, într-un meci din cadrul etapei 7, a Seriei 3 din Liga a 3-a, programat vineri, 4 octombrie, de la ora 15:00. Băieții lui Gabi Paraschiv au un parcurs excelent, cel mai bun din ultimii ani, fiind situați pe locul 2, la egalitate de puncte, 13 la număr, cu încă 3 echipe, care se luptă pentru primul loc, după 6 meciuri disputate. Pucioasa are doar 5 puncte, fiind situată pe locul 13, dar cu un moral bun înaintea acestui joc, după remiza albă de pe Patrana, cu liderul Slatina, care a ajutat indirect echipa morenară!

Deși vremea se va shimba considerabil chiar din ziua meciului, la Moreni sunt așteptați mulți susținători, care să împingă echipa spre primul loc, având șansa de a devine lideri în cazul unei victorii, ținând cont de golaverajul și de punctele câștigate de combatante! Vom reveni cu detalii despre acest joc, interesant, care nu are o favorită certă! Cel mai bun să câștige!

Atunci când mergi să-ți susții favoriții în orice împrejurare!

Relația specială dintre echipă și suporteri se evidențiază și acum, când jucătorii au afișat un mesaj pentru un membru al galeriei galben – albastre, de la Peluza Sud, care în drum spre maternitate, a ținut să conducă galeria spre tren, pentru a ajunge la Brașov, chiar dacă soția sa a născut în noaptea premergătoare meciului! Respect!

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro