IPJ DÂMBOVIȚA: Cercetați de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Distribuie:

În perioada 10-13 aprilie a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, cinci bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților Târgoviște, Vlădeni, Românești și Băleni, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testați cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,51 și 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că doi dinte aceștia nu dețineau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un bărbat, de 47 de ani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, iar un altul în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat, de 27 de ani, este cercetat de polițiști după ce ar fi încredințat un autovehicul pentru a fi condus pe drumul public de o persoană, de 28 de ani, care nu deține permis de conducere.
COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro