TITU: Cei care au spații comerciale în Piața orașului nu vor plăti chirie pe perioada stării de urgență

Consiliul local Titu a decis, astăzi, să suspende plata chiriei pentru spațiile comerciale din Piața orașului, pe perioada stării de urgență, a anunțat consilierul local Vlad Oprea. “Am votat pentru scutirea de la plata chiriei pe perioada stării de urgență, pentru titularii contractelor de închiriere a spațiilor comerciale din Piață (Complex Modern)” a declarat acesta.

 

Decizia a fost luată după ce mai mulți dintre aceștia au solicitat scutirea de la plata chiriei, având magazinele închise de o lună de zile. Cum starea de urgență se va prelungi, aceștia nu au de unde să scoată banii pentru chirie.

 

Tot în CL Titu s-a luat decizia achiziționării de materiale și produse sanitare de protecție: viziere, spirt, clor, gel dezinfectant, după ce într-o ședința anterioară s-a stabilit cumpărarea de măști pentru toți locuitorii orașului. Deocamdată acestea nu au fost distribuite.  “Sper că vor ajunge materialele în toate gospodariile, în toate casele și apartamentele, o dată cu măștile și mănușile pe care le așteptați de 10 zile” a mai spus Oprea.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro