În acest weekend se desfășoară Cupa României la Înot

Elevii liceului Voievodul Mircea din Târgoviște, mai exact Ursu Maria și Magda Teodor (clasa a IX-a F), Neacșu Cristian (clasa a X-a H) și Postolache Eduardo (clasa a XI-a G) vor participa la finalul acesei săptămâni la “Cupa României la Înot”, concurs destinat categoriilor de Seniori, Tineret și Juniori. În cadrul acestei competiții, se vor prezenta la start 183 de sportive, dintre care 76 la feminin și 107 la masculin, de la 38 de cluburi din întreaga țară.

Acești sportivi, legitimați la A.C.S. CONTRATIMP, își desfășoară activitatea zilnică la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, sub atenta îndrumare a Maestrei Sportului, Anca Pătrășcoiu, prima medaliată olimpică a României în natație, medalie de bronz obținută în proba de 200m spate la ediția Jocurilor Olimpice ce s-a desfășurat in 1984, la Los Angeles, California.

La data de 1 septembrie 2019, sportivii menționați mai sus, alături de vicepresedintele A.C.S. CONTRATIMP, Anca Pătrășcoiu, s-au mutat în Târgoviște cu sprijinul Asociației Ludis Gloria.

Odată cu începerea anului școlar 2019-2020, Maria Ursu (din Târgoviște) si Magda Teodor (din Breaza), au fost admiși în clasa a IX-a cu program vocational a Liceului Voievodul Mircea din Târgoviște, iar Neacșu Cristian (din Titu) și Postolache Eduardo (din Măgureni) s-au transferat în clasele a X-a, respective a XI-a, cu program vocational, ale aceluiași liceu.

Toți aceștia au un scop comun. Acela de a urma calea performanței!

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro