DESTIN-ul lui Trooper e în finala Eurovision România! Piesa lor de inspirație istorică trebui să se audă la Tel Aviv!

  Târgoviștenii de la Trooper au deschis, aseară, prima semifinală pentru Eurovision România. Trooper concurează cu piesa Destin, iar juriul a decis că trupa trebuie să meargă în finală. Alături de Trooper a cântat și tenorul Alin Stoica.

    “Ne dorim ca Europa să cânte românește” a spus pe scenă Coiotu (solistul Trooper – Alin Dincă). Mai ales că piesa face parte dintr-un album de inspirație istorică – Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei. În 2009, Trooper lansa prima parte a unei trilogii – “Vlad Țepeș – Poemele Valahiei”. Demersul Trooper de a creea o operă rock, în trei părți, inspirată din istoria neamului, este unică în peisajul artistic românesc.

   Army Of Love – Bella Santiago, Skyscraper – Teodora Dinu, We Are The Ones – Claudiu Mirea și Without You (Sin Ti) – Dya & Lucian Colareza au fost celellate primele piese calificate de juriu în finala Selecței Naționale ira publicul a decis în favoarea Underground, interpretată de Vaida.

   În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley (ex Iron Maiden) şi a urcat pe scena alături de trupe de renume ale genului muzical precum Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Prodigy, The Cult, Rasmus, Malmsteen şi mulţi alţii. Trooper a lansat și două opere rock – “Vlad Țepeș – Poemele Valahiei” și “Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”. A organizat o serie de evenimente sub titlul “Stelele Rock-ului Romanesc”. Mai multe piese au intrat in topurile naționale de profil, unele rămânînd adevărate imnuri rock – Tari ca Munții, Strigăt, Amintiri, Trec Anii, Maturizare etc., se arată în prezentarae oficială de pe pagina concursului.

    Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, în Israel, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. Sloganul aceste ediții este “Dare to dream”!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DESTIN-ul lui Trooper e în finala Eurovision România! Piesa lor de inspirație istorică trebui să se audă la Tel Aviv!

  • 12 martie 2019 at 14:41
    Permalink

    canta minunat baietii!!!!!!!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro