DÂMBOVIȚA: Donatorii, primiți cu diplome, suc şi bomboane de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

  • Astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa s-a marcat „Mondială a Donatorului de Sânge”. „Am obţinut o sponsorizare, am făcut nişte tricouri şi îi aşteptăm cu diplome, suc şi bomboane. I-am invitat astăzi fiind o zi mai specială”

 

În fiecare an, la data de 14 iunie se celebrează în întreaga lume Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, eveniment dedicat celor care prin gestul lor salvează vieţi. Tema campaniei din acest an este donarea de sânge şi accesul universal la transfuzia sanguină sigură. Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a dorit să celebreze această zi specială chiar cu sărbătoriţii, cu donatorii care răspund întotdeauna solicitărilor şi care îşi rup din timpul lor preţios pentru a da o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă.

Nu am făcut o acţiune de colectă mobilă, am făcut numai o promovare pe pagina noastră de Facebook şi am invitat donatorii. Am obţinut o sponsorizare, am făcut nişte tricouri şi îi aşteptăm cu diplome, suc şi bomboane. I-am invitat astăzi fiind o zi mai specială. Până la ora 9.00 s-au prezentat la donare peste 20 de persoane. De obicei ei vin dimineaţa, dar ne aşteptăm astăzi să vină şi mai târziu, pentru că oricum colecta este până la ora 12.00. Avem planificate deja două acţiuni de donare… Miercuri, 19 iunie avem o acţiune de donare cu Banca Transilvania, la ei la sediu, şi pe 26 iunie o altă acţiune  la Spitalul Găeşti. Acestea sunt deja fixate şi promovate din timp… Deocamdată nu ne confruntăm cu o criză de sânge, am avut activitate, am avut şi colecte mobile, ne-am descurcat… Periodic este o lipsă de sânge pe o anumită grupă sau pe un anumit tip de produse”, a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro