DÂMBOVIȚA: 10 la Titularizare pentru un profesor nevăzător

Un profesor nevăzător, din Pucioasa, predă o lecție întregului corp profesoral.

Dumitru Tudorache este unul dintre cei 92 de profesori care au luat nota 10 la examenul de titularizare. Acesta a susținut examenul de titularizare în București, la disciplina Cultură Civică.

Tudorache a susținut examenul de titularizare și anul trecut, tot cu un rezultat foarte bun.A predat la  Colegiul Național “Nicolae Titulescu” din Pucioasa, unde a fost profesor Logică și Cultură Civică. Nu s-a putut titulariza din lispă de posturi.

În Dâmbovița nu sunt chiar așa de multe locuri libere. Acum în București sunt trei locuri pe Cultură Civică, cu 18 ore viabile. Și mai erau 3 locuri la Școala Specială pentru Deficienți de Vedere. Eu pot să iau și pe Psihopedagogie Specială pentru că am modulul acela de psihopedagogie specială făcut. Eu aici aș dori să prind un post, la Școala Specială de pe Austrului, acolo ești autonom ca profesor nevăzător. În învățământul de masă mi-a fost greu”, a declarat profesorul citat de hotnews. Acum ar vrea să se mute în București și să predea la Școala Specială pentru copiii cu deficiențe de vedere, pentru că îi înțelege foarte bine pe elevii cu asfel de probleme și vrea să îi ajute să se integreze.

Citește și: Concluzii despre BAC 2019 cu profesorul doctor Gabriela Istrate

În Dâmbovița, numai 3 profesori, din cei 492 care s-au prezentat la concurs, au obținut nota maximă. Aproape 200 au obținut note sub 6, iar 9 dintre aceștia, sub 2.

sursa foto hotnews.ro


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro