Cavalerii Cetății, dar și alți susținători ai Chindiei, nu au avut cu cine dialoga, azi, în fața Primăriei

 Cavalerii Cetății, facțiunea din galeria Chindiei, au organizat azi un protest pașnic în fața Primăriei din Târgoviște, în care au cerut urgentarea lucrărilor de renovare a stadionului Eugen Popescu. Protestul nu a primit autorizație, dar nici nu au fost amendați pentru că s-au strâns azi în fața Primăriei, scandând “VREM STADION”, mesaj afișat și pe un banner realizat de aceștia.

“30 de oameni fost prezenți la protest, 25 din CC și alți independenți, membri ai galeriei, cât și 5 susținători din tribună, prezenți la toate meciurile de acasă ale echipei noastre.” – a relatat pentru noi, Pălășoiu Alexandru.

Din păcate, nimeni nu a venit din partea Primăriei la discuție, ultrașii plecând către stadion după ce au scandat minute bune. La stadion, s-au întâlnit, neprogramat, cu președintele Marcel Ghergu, care se afla la birou, oferindu-le eșarfe cu Chindia fiecăruia, în semn de mulțumire pentru ceea ce fac. Mulți susținători ai Chindiei vor un stadion optim pentru competițiile din Liga 1, nou sau renovat, dar…din câte vedem, sunt destul de comozi. Cât despre Chindia, vom reveni cu detalii, imediat ce vor reîncepe pregătirea! #vremstadion

BMG

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro