BASCHET: Doi târgovișteni au fost convocați la LOTUL NAȚIONAL UNDER 18!

David Valentin Marcu și Rareș Ștefan Stănescu au fost convocați la lotul național under 18, baschet masculin, în vederea pregătirii pentru următoarele competiții oficiale ale României. David Valentin s-a apucat la 7 ani de baschet, având 10 ani de activitate, în timp ce Rareș a cochetat cu acest sport încă de la 6 ani! Ambii au câte 17 ani, activează la CSȘ Târgoviște, și sunt la prima convocare la lot, fiind pregătiți să dea tot ce au mai bun!

Când m-am apucat de baschet, am mers pe principiul că e sănătos să faci un sport, și că mă dezvolt frumos pe toate planurile, dar cu timpul a devenit o pasiune și am început să joc sportul acesta cu tot mai multa plăcere, însă nu baschetul este principalul meu obiectiv…sau cu alte cuvinte, ce vreau să fac pe viitor. Îmi doresc să am o carieră în medicină, dar dacă voi avea vreo ofertă să joc pentru vreo echipă, nu voi spune nu. Cu alte cuvinte, baschetul mă reprezintă! Convocarea mea la lot a venit oarecum prin surprindere, dar m-am mobilizat repede și am încercat și încerc să dau tot ce e mai bun din mine. Această convocare mi-a oferit ocazia să interacționez și cu alți antrenori, în afară de cei de la club, și din punctul meu de vedere acest lucru este un beneficiu pentru noi întrucât, pot spune, putem privi baschetul și din altă perspectivă. Și nu în ultimul rând, avem ocazia de a ne antrena cu cei mai buni sportivi din țară la acest joc, cu care sigur vom păstra legătura și pe viitor!” – au fost cuvintele lui David Valentin Marcu.

Rareș a fost convocat la un lot lărgit acum 4 ani, nefiind ales în faza următoare de a face parte din lot, menționând faptul că și acum se va mai face o selecție înainte de meciurile de săptămâna viitoare. Consideră că această convocare este o experiență inedită și unica șansă de a se afirma, printr-o bună evoluție! Să le urăm succes și sperăm că vor confirma! E o șansă care poate deschide cariere frumoase, la alt nivel decât cel de până acum! Numai bine!

A consemnat Bogdan Marius


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro