PMP Dâmbovița a strâns 25.000 de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin

Filiala Dambovita a Partidului Mișcarea Populară a încheiat campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei noastre de modificare a legislației electorale în sensul revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.
25.000 de damboviteni au răspuns pozitiv invitației noastre de a susține o modificare legislativă de natură să democratizeze alegerea primarilor, să le confere acestora legitimitatea votului unei majorități a cetățenilor localității pe care aceștia o administrează. Campania noastră s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, în majoritatea absolută a orașelor și a satelor din județ. În zilele acestei campanii, colegii noștri au depus un efort substanțial pentru informarea directă, din om în om, a zeci de mii de damboviteni și pentru convingerea lor să susțină inițiativă.
Le mulțumim celor 25.000 de damboviteni care au semnat pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin și zecilor de mii care au ascultat vocea noastră. Vocea și semnătura lor sunt cel mai important argument al nostru în lupta cu majoritatea PSD pentru a adopta acest proiect de lege. Îi asigurăm pe oameni că ne vom lupta din toate puterile și cu toată convingerea pentru ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum este legitim și democratic, să devină lege.

PMP DAMBOVITA

PRESEDINTE

NITU LILIANA


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “PMP Dâmbovița a strâns 25.000 de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin

  • 3 octombrie 2018 at 9:30
    Permalink

    pmp sa stranga semnaturi pentu a fi inapoiati banii opriti ilegal din salariile bugetarilor.ei ii cunosc pe cei ce au facut acest lucru?puneti osul la treaba si lasati mascarada.este o vorba-olteanul cand n-are ce face se dezbraca in pielea goala si isi pazeste hainele.asa si uni politicieni de pe la noi.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro