Dan Barna la Târgoviște: „Sunt foarte optimist nu doar că voi ajunge în turul doi, ci că voi şi câştiga această cursă pentru prezidenţiale”

Extrem de optimist în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS a declarat duminică la Târgovişte că va câştiga cursa prezidenţială care va avea ca punct terminus ziua de 24 noiembrie 2019! Oamenii întâlniţi peste tot în ţară, în turneul de strângere a semnăturilor pentru candidatură, starea de spirit a acestora i-a întârit convingerea lui Dan Barna că românii  nu mai acceptă şi nu mai cred  în vechile soluţii şi nici în vechii oameni politici.

„Eu sunt foarte optimist că voi câştiga aceste  alegeri prezidenţiale! De trei săptămâni sunt aproape în fiecare zi în ţară, în pieţele, pe bulevardele şi pe străzile oraşelor şi comunelor din România şi este exact acelaşi sentiment pe care l-am avut şi înainte de europarlamentare… Oamenii s-au săturat, oamenii nu mai acceptă şi nu mai cred de fapt în vechile soluţii şi vechii oameni politici şi oamenii simt că este momentul acela care se întâmplă o dată la 25-20 de ani, când e nevoie de o schimbare majoră, când e nevoie de o schimbare de energie şi de elan. Din această perspectivă sunt foarte optimist nu doar că voi ajunge în turul doi, ci că voi şi câştiga această cursă pentru prezidenţiale”, a declarat, duminică, la Târgovişte, Dan Barna, candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele USR Dâmboviţa, deputatul Dumitru Lupescu şi-a mobilizat exemplar echipa şi a reuşit să strângă, într-un timp record, câteva sute bune de semnături pentru candidatul USR PLUS, Dan Barna la preşedinţia României.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro