CJD: “Nu a reușit să depășească condiția umilă de prim-secretar de comitet județean” Despre cine este vorba

Răspuns cel puțin interesant al CJD la atacurile repetate ale lui Adrian Țuțuianu, în privința unor proiecte ale institției. Țuuianu a afirmat marti, 13 augst, dar a revenit și astăzi,pe facebook, că mai multe proiecte au fost ratate de Consiliul Județean Dâmbovița. Cele mai multe dintre cele enumerate se referă, însă la proiecte ale ministerelor sau agențiilor naționale. VEZI DETALII

Rasunsul CJD nu este unul în formulare oficială, instituția alegând să răspundă cam cu aceeași monedă, după ce Țuțuianu scrisese pe facebook că “perechea de aur de la Consiliul Județean, Oprea – Manole, a pornit într-un fel de turneu electoral fotografic și se plimbă prin tot județul făcând poze“. Așă că din comunicatul emis de CJD aflăm că atacurile senatorului sunt o “puternică dovadă de crasă manipulare la adresa tuturor dâmbovițenilor datorată, probabil, condiției umile de prim-secretar de comitet județean de partid pe care domnul senator nu a reușit, încă, să o depășească. Astfel, putem considera că, prin prisma reminiscențelor acelor vremuri, senatorul Adrian Țuțuianu nu poate înțelege că reprezentanții administrației publice județene actuale nu pot acționa decât în limitele legii și nu pot interfera cu prerogativele altor funcții publice.”

COMUNICAT DE PRESĂ

            Înțelegem că frustrarea poate conduce uneori la comportamente lipsite de o anumită decență și corectitudine, însă afirmațiile repetate ale senatorului Adrian Țuțuianu, cu privire la activitatea Consiliului Județean Dâmbovița, depășesc orice urmă de adevăr, fiind o puternică dovadă de crasă manipulare la adresa tuturor dâmbovițenilor datorată, probabil, condiției umile de prim-secretar de comitet județean de partid pe care domnul senator nu a reușit, încă, să o depășească. Astfel, putem considera că, prin prisma reminiscențelor acelor vremuri, senatorul Adrian Țuțuianu nu poate înțelege că reprezentanții administrației publice județene actuale nu pot acționa decât în limitele legii și nu pot interfera cu prerogativele altor funcții publice.

VEZI si: Presa centrală: “Adrian Țuțuianu, un alt pion util Rusiei”. Acuzații de sabotare a intereselor României

            Față de întreg acest efort al afirmațiilor mincinoase pe care domnul senator le promovează în ultima perioadă în spațiul public, cu scopul de a dezinforma cetățenii județului Dâmbovița doar în scopuri personale, se impun următoarele precizări:

  1. Consiliul Județean Dâmbovița nu este responsabil pentru proiecte naționale, gestionate de entități ale administrației publice centrale, așa cum este cazul drumurilor naționale sau al celorlalte proiecte pe care senatorul Adrian Țuțuianu le impută Consiliului Județean Dâmbovița;
  2. Actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița a inițiat, în permanență, demersuri pentru ca toate proiectele Consiliului Județean Dâmbovița să fie implementate cu succes, dovezi în acest sens fiind atât deblocarea unor proiecte abandonate de fosta administrație, cât și inițierea unor investiții noi;
  3. Totala lipsă de acuratețe a unor informații prezentate de senatorul Adrian Țuțuianu cu privire la anumite întârzieri existente în derularea proiectelor Consiliului Județean Dâmbovița denotă, încă o dată, nu doar o lipsă de informare, ci și o frustrare menită doar să facă rău, în mod gratuit, județului Dâmbovița.

            Pentru o corectă informare a opiniei publice, toate detaliile privind gestionarea și stadiile reale ale proiectelor de investiții, derulate la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, vor fi prezentate opiniei publice, într-o conferință de presă ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

            Față de cele prezentate, nu putem decât să ne arătăm regretul pentru atitudinea senatorului Adrian Țuțuianu, care nu este decât un exemplu a ceea ce înseamnă uzurpare de funcție, datorată faptului că dumnealui nu a înțeles că trăim într-o societate democratică, în care un prim-secretar de comitet județean de partid nu poate coordona proiectele administrației județene după propriile dorințe.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița

După cum stau lucrurile, urmează anotimpuri politice mai fierbinți decât vara care aproape a trecut.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro