Acţiuni de intervenţie şi prevenție ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 12 – 18 august

Distribuie:

În perioada 12 – 18 august 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 39 de evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 10 incendii de vegetaţie, 15 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane şi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o degajare copac, o degajare de elemente de construcţii instabile). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 238 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: un exerciţiu pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 9 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare sirene).

În data de 16 august, în cea de a doua zi a Festivalului Padina Folk, cadre ale Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor (SPIRC) şi voluntari ai ISU Dâmboviţa au desfășurat activități de informare preventivă cu turiştii din zonă.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

 

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro