Super oferte în “luna femeii” la Salon Nefertiti Târgovişte

    Cu o experiență de 25 de ani pe piața locală a saloanelor de înfrumusețare, Saloanele Nefertiti Târgovişte îşi răsfaţă clientele cu o serie de oferte valabile pe parcursul lunii martie. Astfel:

   12 ședințe LPG vor costa numai 600 de lei (reducere de la 960 de lei). LPG-ul  îmbunătățește fluxul limfatic, contribuie la detoxifierea organismului, eliminarea retenției de apă și creșterea tonicității țesuturilor pielii.

     12 ședinte Biostimulare – 480 de lei (față de 900 de lei, prețul standard). Atunci când exercițiile fizice sau dieta dau greș, o soluție eficientă este  Biostimularea  (electro-biostimulare),  o procedura de remodelare corporală folosind stimularea electrică a musculaturii și a altor țesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemănătoare stimulilor fiziologici. Biostimularea acționează oriunde dorim noi și unde există țesut muscular. Se obțin astfel rezultate într-o perioadă de timp  scurtă. Biostimularea crește eficiența activității fizice și toleranță la efort.

   Tratament OxyGeneo și radiofrecvență Tripollar – 280 de lei (reducere de la 380 de lei).  Conceptul revolutionar al lui OxyGeneo utilizează chiar reacția naturală a corpului pentru a oxigena pielea din interior,  iar radiofrecvența Tripollar este o  metodă neinvazivă și nedureroasă care combate celulita, lipsa de fermitate și elasticitate a pielii.

Reducerile sunt dublate de oferte speciale

  • La un tratament cosmetic –  reducere de 10% pentru produsele cosmetice pentru îngrijirea tenului Guinot
  • La două tratamente cosmetice Guinot achiziționate – cadoul un tratament pentru conturul ochilor Age Logic
  • La schimbarea nuanței părului cu decolorare – cadou tratament capilar plus styling

Alte oferte vă aşteaptă pe pagina de facebook a saloanelor Neferiti: www.facebook.com/nefertiti.beautyful

Pentru detalii suplimentare  sau programări 0720784054. Ofertele expiră la 31 martie


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro