Ultima zi a Salonului Editorial! 12 edituri sunt prezente la Târgoviște

Biblioteca Județeană “I.H. Radulescu” Dâmbovița a organizat , în perioada 6-8 septembrie 2019, în cadrul Zilelor Municipiului Târgoviște, cea de-a XVIII-a ediție a Salonului Editorial “Ion Heliade Radulescu”. Evenimentul este menit să ușureze contactul publicului dâmbovițean cu oferta de carte a celor mai importante edituri din țară.

Să promovezi cartea tipărită, cartea tradițională, în ziua de astăzi este destul de dificil. Biblioteca județeană, al cărei prim rol este acela de oferi acces la informații tuturor membrilor comunității pe care o deservește, și-a asumat acest rol dificil în urmă cu 18 ani. La început, acest salon editorial se desfășura într-un loc închis, învitații erau editurile de pe plan local. Astăzi am ajuns la o activitate destul de amplă invitând edituri de renume de la nivel național” a declarat Agnes Erich, directorul Bibliotecii Județene, organizatorul salonului.

În Scuarul Primăriei Municipiului Târgoviște sunt prezente 12 edituri care au adus în fața oamenilor pasionați de lectură, cele mai noi titluri. Editurile au pregătit, ca în fiecare an, standuri de cărți care au cuprins toate domeniile, de la cărțile pentru copii, până la filosofie, teologie, cărți culinare și sociologice

Editura All, Bibliotecha, Cetatea de Scaun, Curtea Veche Publishing, Eikon, Herald, Nemira, Paralela 45,  Rao, Tritonic, Valahia University Press și Editura Arhiepiscopiei Târgoviştei au lansat noi cărți și noi volume.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro