Târgul meșteșugarilor 2019. Standul vintage al unei târgoviștence a atras toate privirile

Bianca Canache a reușit și anul acesta, la Târgul meșteșugarilor din Parcul Mitropoliei, organizat cu ocazia Zilelor Municipiului, să le prezinte târgoviștenilor un stand cu totul special, care a adus un plus de culoare și  stil și a atras toate privirile trecătorilor.

Au fost expuse de la cutiuțe pentru bijuterii, la scaune, mese și cufere, care au transmis eleganță și rafinament. Tuturor acestor obiecte Bianca le-a dat o nouă viață, fiind singurul meșteșugar care a vândut absolut toate obiectele pe care le-a adus la Târg.

Bianca ne-a povestit că a început să picteze în urmă cu 5 ani cutiuțe pentru bijuterii, folosind tehnica șervețelului, iar de 2 ani s-a apucat să refacă mobilier de dimensiuni mari, și să picteze pe foaie de orez. Anul trecut a participat la Târg cu obiecte pictate în stil tradițional, și spre surprinderea ei, oamenii au fost interesați și au cumpărat tot ceea ce era expus. Nu are la bază studii care să o fi învățat să reabiliteze aceste obiecte. Talentul și capacitatea de a simți culorile și de a le putea combina într-un mod plăcut, au transformat pasiunea sa într-o mică sursă de venit. Aceasta participă la târguri, unde-și promovează munca, dare are și o pagină de Facebook (Cutii Bianca) unde pot fi văzute obiectele restaurante de ea.

Târgul meșteșugarilor continuă și astăzi. Târgoviștenii pot găsi o gamă largă de produse tradiționale, produse alimentare, dulciuri și blănuri.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro