Swimathon Târgoviște 2019 – a II-a ediție

Fundaţia Comunitară Dâmboviţa  va organiza, în luna octombrie, la Complexul Turistic de Natație, a II-a ediție a unui eveniment deosebit, Swimathon Târgoviște 2019.

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru proiecte din comunitatea locală. Este un mecanism construit în jurul unui eveniment de înot, prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Inotătorii-fundraiseri înscriși în acest eveniment aleg un proiect pe care îl susțin, parcurg un numar cât mai mare de bazine într-un anumit interval de timp și adună cât mai mulți susținători care să îi sprijine prin donații, pentru efortul depus. Se donează sume fixe, neinfluențate de numărul de bazine parcurse. Fondurile strânse vor fi direcționate de către Fundația Comunitară Dâmbovița, către organizațiile sau grupurile de inițiativă participante, care și-au înscris proiectele, pe baza unui contract de finanțare nerambursabil. Finanțările vor fi acordate după încheierea procesului de strângere de fonduri, calendarul final fiind agreat cu fiecare proiect în parte.

Cine poate înscrie proiecte? Organizații non-profit și grupuri de inițiativă, care: au o comunitate activă, care îi susține și îi promovează; au capacitatea de a derula o campanie amplă de strângere de fonduri în vederea atingerii obiectivelor financiare propuse; au capacitatea de a atrage 2 echipe de înotători-fundraiseri, a câte maximum 5 înotători fiecare (minimum 4 înotători). Informații suplimentare despre swimathon puteți afla, scriind pe adresa:fundaț[email protected]

Fundaţia Comunitară Dâmboviţa face parte din Programul naţional de dezvoltare de fundaţii comunitare din România, iniţiat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC). Detalii despre activitatea FCDB se pot afla de pe și FB:http://on.fb.me/1o7Zkm1.  


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro