Politică de dreapta… la partid, „politică” de stânga… la sindicat!

Lider PMP adept al „politicilor sociale”… în administraţia publică locală!

Chiar dacă face parte dintr-un partid de dreapta, PMP, unde deţine funcţii importante, de conducere, la nivel local şi judeţean, Emil Pleşa, liderul de sindicat de la Pucioasa şi vicepreşedintele Sindicatului din Administraţia Publică Locală „Forţa Legii” se declară un adept convins al „politicilor sociale”. Acesta ne-a declarat că nu îmbrăţişează ideea diminuării locurilor de muncă, dar ar fi de acord cu o restructurare pe criterii strict economice, de eficienţă, pentru că, spune el,  în administraţia publică locală sunt şi salariaţi care nu-şi justifică în totalitate activitatea.

„Toate partidele care au venit la putere au făcut la fel… Aşa fac toţi, nu e niciunul mai breaz”

Conjunctura face să fiu în PMP, dar politica mea sindicală este politica socială. Eu nu sunt de acord cu diminuarea locurilor de muncă, dar sunt pentru o restructurare pe baze pur economice şi eficiente. Într-adevăr, şi o spun la modul cel mai sincer, ca lider de sindicat, sunt salariaţi în administraţia publică locală care ar trebui să facă şi altceva… Adică nu-şi justifică în totalitate activitatea lor. Deci este nevoie de o restructurare, pentru că sunt şi oameni care nu au ce căuta în administraţia publică.

Vezi și: ANAF: Declarația unică se depune până la data de 31 iulie 2019

Eu sunt împotriva angajărilor, în administraţia publică locală, pe criterii politice, pe lipit de afişe, pe prietenii şi cumetrii. Vreau să vă spun că s-au angajat foarte mulţi, din anul 2016… până acum. Toate partidele care au venit la putere au făcut la fel… Aşa fac toţi, nu e niciunul mai breaz”, ne-a declarat Emil Pleşa, lider de sindicat la Pucioasa, vicepreşedintele Sindicatului din Administraţia Publică Locală „Forţa Legii”, vicepreşedinte PMP Dâmboviţa şi preşedinte PMP Pucioasa.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro