Metoda “CUREAUA” revine!

La data de 15.09.2019, în zona Caraiman din Municipiul Târgoviște, numitul T.C. pensionar din aceeași localitate, a fost abordat de un bărbat care prin folosirea modului de operare CUREAUA,i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 80 de lei.
Autorul a fost stabilit in persoana numitului B.M. de 43 ani, cu antecedente penale, din Municipiul Tărgoviște, aflat sub efectul măsurii controlului judiciar pentru o faptă asemănătoare săvârșită la inceputul lunii septembrie.
Măsura în prima faptă a fost dispusă la data de 03.09.2019 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.
După comiterea noii fapte, autorul s-a ascuns, însă în data de 16.09.2019, în urma activităților specifice ale lucrătorilor de poliție, a fost identificat, reținut și condus la sediul Poliției Municipiui Târgoviște pentru a se dispune fata de acesta măsuri procedurale.
Pe parcursul cercetărilor persoana vătămată T.C., este foarte bolnavă,nu dispune de timpul necesar pentru a sta prin salile de judecată și s-a împăcat cu autorul, prejudiciul fiind recuperat in integralitate.
Față de B.M. se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Deși dovedește perseverență în “cariera” de infractor, din cauza unor prevederi din Codului Penal și de Procedura Penală, prin care la împăcarea părților autorul unui furt rămâne in libertate, numitul B.M. rămâne liber.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro