METEO: Vreme mai rece decât în mod obișnuit la această dată

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.01.2019 ORA 08 – 06.01.2019 ORA 08
Vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineața în zona deluroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 2 grade, iar cele minime între -9 și -5 grade. Cerul va fi variabil, iar seara și noaptea se va înnora și izolat vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat.
LA MUNTE
Vremea se va menține geroasă la altitudini de peste 1200 m, iar noaptea și dimineața și în restul zonei. Nebulozitatea se va accentua treptat, iar mai ales seara și noaptea va ninge. Vântul va avea intensificări, mai ales pe creste unde va viscoli ninsoarea.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.01.2019 ORA 08 – 07.01.2019 ORA 08
Vremea va fi în continuare rece. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în nord-estul și estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 3 grade, iar cele minime între -9 și -3 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în continuare geroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va avea unele intensificări, în special pe creste unde va viscoli ninsoarea.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro