Criterii noi pentru ocuparea unui post de consilier local sau judeţean, la PNL Dâmboviţa

„Vechimea contează doar la pensie”… nu la partid ! Acesta este mesajul pe care preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran îl transmite celor care se bazează pe faptul că vechimea în partid le garantează şi ocuparea unui post călduţ de consilier local sau judeţean la viitoarele alegeri locale. Chiar dacă nu şi-a conturat încă o părere personală despre activitatea consilierilor judeţeni, pe care a început deja s-o  monitorizeze, Virgil Guran le-a cerut acestora să-şi reevalueze singuri activitatea din CJD. Nu de alta, dar de acum încolo, criteriile de promovare la PNL Dâmboviţa, pe locurile de consilieri locali sau judeţeni, şi nu numai, vor ţine cont de munca de partid şi de voturile pe care oamenii respectivi pot să le aducă în favoarea liberalilor.

„Lucrurile se vor mişca, dar încet”

Sincer, avem mult de lucru. Am avut o discuţie cu consilierii judeţeni cărora le-am cerut să-şi reevalueze activitatea şi să vedem cu ce propuneri constructive putem veni în CJD. Lucrurile se vor mişca, dar încet. V-am spus de la început acest lucru, pentru că toţi au impresia că dacă vine cineva nou acela va putea să rupă gardul în două minute. Nu! Nu forţez mai mult decât trebuie lucrurile, pentru că se vor rupe. Dar vă spun că nu o să abdic de la principiile pe care le am. O să promovăm oamenii în funcţie de muncă, dar asta durează. Din păcate, şi nu numai la noi se întâmplă, ci în general, unii au impresia că trebuie să fie acolo – pe un loc de consilier, unde e bine, mai ia o indemnizaţie, mai ridică o mână –  Cât sunt eu aici se va termina treaba asta, dar nu poţi să faci asta într-o zi, trebuie să înceapă ciclul electoral, să înceapă bătălia.

Pot să vă informez că am cerut tuturor colegilor din teritoriu, şi mă refer la cei care doresc să candideze pentru orice loc, în viitor, să-şi declare această intenţie. Or să fie nişte criterii care ţin de munca pe care o depun la partid  şi de voturile pe care le aduc. Nu merge că e prieten cu mine sau cu altul. Aud pe unii că ei sunt din 1990 în partid… Răspunsul meu este foarte clar, pentru că şi eu am vreo 12 ani prin partid –  vechimea contează la pensie. Atât! S-ar putea să vină cineva azi (nu cu o săptămână înainte de alegeri) şi omul să fie foarte bun, să aducă voturi, să fie capabil şi dă fie bun de promovat în anumite funcţii. Acesta va fi promovat în detrimentul celor care au 30 de ani vechime! Funcţia pe care o va avea în viitor o  persoană depinde de ceea ce face acum, nu de ceea ce a făcut în trecut. Eu respect foarte mult pe toţi colegii, contează mult ce au făcut în trecut, dar pentru viitor contează ce fac acum, ce lucrează”, a declarat Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Criterii noi pentru ocuparea unui post de consilier local sau judeţean, la PNL Dâmboviţa

  • 4 ianuarie 2019 at 18:08
    Permalink

    vedeti?domnul guran s-a evaluat si a ajuns presedinte la struto-camila pnlpdl.bravo dumnealui.deci…va evaluati,veniti in dambovita,va faceti mutatie pe ci si ajungeti mari.ca in dambovita oamenii nostri sunt slab pregatiti si importam din alte judete.vedeti cati au trecut pe la noi si nu au facut mare lucru.nu numai la pnl.si la alte partide e cam la fel.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro