METEO: Temperaturi sub limita gerului, în acest weekend

Distribuie:

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
23.02.2019 ORA 08 – 24.02.2019 ORA 08

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă, local, dimineața și noaptea în special în zona de deal a regiunii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și -1 grad, iar cele minime în general între -12 și -7 grade. Vântul va continua să prezinte intensificări mai ales în prima parte a zilei în jumătatea de sud-est a zonei, cu rafale în medie de 55…60 km/h, astfel că senzația de rece va fi mult amplificată, apoi va slăbi treptat în intensitate. Cerul va fi variabil la temporar noros, ziua și mai mult senin în cursul nopții.
LA MUNTE
Vremea va fi geroasă pe tot parcursul intervalului. Vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a zilei, în special pe creste, unde va viscoli zăpada, iar senzația de rece va fi mult amplificată. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări la începutul intervalului, când numai izolat vor fi posibile fulguieli.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
24.02.2019 ORA 08 – 25.02.2019 ORA 08

Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă, dar va rămâne mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar se va înnora spre seară și nopatea cu precădere în jumătatea de est a regiunii, unde vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 4 grade, iar cele minime se vor situa între -8 și -3 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil la temporar noros. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în zona înaltă, unde temporar va viscoli zăpada.

* Informațiile despre vreme vă sunt prezentate de către Gazeta Dâmboviței, zilnic, pe baza unui contract încheiat cu  ANM, Serviciul Meteo Pitești.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro