Meciul 22, în data de 22, pentru echipa noastră Chindia! Echipa cheamă suporterii la stadion!

Chindia Târgoviște reîncepe lupta pentru promovare, vineri, 22 februarie, de la orele 14.00, în cadrul etapei 22 a campionatului, reprezentând și primul meci oficial din 2019 în Liga a II-a, contra echipei Aerostar Bacău, care ocupă locul 15 în clasament!

Redăm o parte din declarația lui Viorel Moldovan, postată pe pagina oficială a echipei. ”Sunt foarte optimist că vom arăta foarte bine la debutul meciului de vineri, cu Aerostar Bacău și nu numai (…). Important este ca pe 22 februarie să câștigăm jocul, după care urmează trei meciuri foarte importante pentru noi. De altfel, începutul acestei părți a campionatului este foarte important în perspectiva promovării și trebuie să ne prezentăm foarte bine.

Au plecat 4, au venit 6!

Alin Manea, Daniel Rogoveanu, Bogdan Vasile și Andrei Lungu sunt cei 4 jucători care au părăsit gruparea noastră.

Noile achiziții:  Mihai Leca – fundaș, 26 de ani, ex. Concordia Chiajna, Dan Panait – fundaș, 22 de ani, ex Concordia Chiajna, Bogdan Șandru – fundaș, 28 de ani, ex Dunărea Călărași, Valentin Alexandru – atacant, 27 de ani, Dunărea Călărași, împrumut Mihai Niecuțescu – mijlocaș, 20 de ani, Dinamo București, împrumut Vadim Rață – mijlocaș, 25 de ani, transferat de la vice-campioana Republicii Moldova.

Oficialii echipei fac apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci! Cei care nu pot ajunge pe Eugen Popescu, pot urmări partida și la tv, fiind transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Hai Chindia! Hai Târgoviște!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro