Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

La Moreni se „respiră” fotbal! Inițiativă de susținere materială repetată de suporteri!

Flacăra Moreni se mai bucură de vacanță până pe data de 21 ianuarie! Inimoșii ultrași ai echipei vor relua acțiunile de strângere de fonduri pentru echipă, fenomen întâlnit la multe echipe din România, mai mari sau mai mici, unde fotbalul înseamnă foarte mult! Cel mai elocvent exemplu este ASU Poli Timișoara, echipă care a pornit de la 0, din ligile județene, și acum se află la jumătatea clasamentului Ligii a 2-a, susținută financiar 100% de suporteri, neavând finanțator. Vom reda comunicatul acestora, postat pe pagina echipei:

Băieții din lot se reunesc pe 21 ianuarie, dar noi începem munca puțin mai devreme, pentru că de săptămâna viitoare începem o nouă acțiune. Este vorba de redirecționarea celor 2% din salarii și pensii, prin care voi, cei care iubiți Flacăra Moreni puteți ajuta financiar echipa. Pentru acest lucru, trebuie completată declarația 230, insotita de o copie de buletin, iar cei 2% vor ajunge în contul destinat bunului mers al echipei noastre. E nevoie să completăm în număr cât mai mare această declarație și să demonstrăm că noi chiar iubim această echipă, pentru că ea are nevoie de sprijinul nostru. Împreună suntem mai puternici! HAI FLACĂRA!

Pentru detalii și completarea formularului: 0728507627(Ovidiu).

Le urăm mult succes în Campionat și o stabilitate financiară care să le permită în continuare prezența în Liga 3! Salutăm Peluza Sud și Marian Pârșă!

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media