La Moreni se “respiră” fotbal! Inițiativă de susținere materială repetată de suporteri!

Flacăra Moreni se mai bucură de vacanță până pe data de 21 ianuarie! Inimoșii ultrași ai echipei vor relua acțiunile de strângere de fonduri pentru echipă, fenomen întâlnit la multe echipe din România, mai mari sau mai mici, unde fotbalul înseamnă foarte mult! Cel mai elocvent exemplu este ASU Poli Timișoara, echipă care a pornit de la 0, din ligile județene, și acum se află la jumătatea clasamentului Ligii a 2-a, susținută financiar 100% de suporteri, neavând finanțator. Vom reda comunicatul acestora, postat pe pagina echipei:

Băieții din lot se reunesc pe 21 ianuarie, dar noi începem munca puțin mai devreme, pentru că de săptămâna viitoare începem o nouă acțiune. Este vorba de redirecționarea celor 2% din salarii și pensii, prin care voi, cei care iubiți Flacăra Moreni puteți ajuta financiar echipa. Pentru acest lucru, trebuie completată declarația 230, insotita de o copie de buletin, iar cei 2% vor ajunge în contul destinat bunului mers al echipei noastre. E nevoie să completăm în număr cât mai mare această declarație și să demonstrăm că noi chiar iubim această echipă, pentru că ea are nevoie de sprijinul nostru. Împreună suntem mai puternici! HAI FLACĂRA!

Pentru detalii și completarea formularului: 0728507627(Ovidiu).

Le urăm mult succes în Campionat și o stabilitate financiară care să le permită în continuare prezența în Liga 3! Salutăm Peluza Sud și Marian Pârșă!


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro